2023-11-19
星期日7點半左右walkin 等一陣就有位, 全場都係滿座狀態, 一心想食吉列牛不過今次沒有選很貴的款式, 點了一個雙併(豚肉+翼板牛) 和一個穀飼西冷, 另外點了一份告牛忌廉牛肉餅(追加$38)和2杯特飲($22@)都算幾快就上菜, 侍應有講解每個調味料和醬汁的用法. 沙律菜, 白飯同麵豉湯是無限免費追加, 餐台不太, 每個set 都有一個盤放好晒, 幾乎唔夠位. 而餐台都有2款for沙律的醬汁選擇講解完之後, 每應都有問洗唔洗要煎pan 用作再額外煎熟吉列牛, 因為吉列牛端上時仲係有d 血淋淋 (目測應該只有3成熟) 有呢個服務幾好, 起碼可以解決怕太生既客人整體都不錯, 只是覺得西冷缺少了牛味, 反而佢地元祖翼板牛係有牛味, 而老公覺得下次再食的話會試雞/魚. 和牛忌廉牛肉餅就有d 普通, 無乜特別最後, 追加了沙律菜同麵豉湯, 認真飽了👍👍餐牌仲有好多頁, 但沒有逐頁影了, 只影了我點的那2款