2018-12-21 66 views
今日咁岩同朋友經過,見門面幾靚就諗住入去試下,我哋一坐低嘅時候店員已經即刻俾咗兩碗湯我哋,個湯係真係真材實料入邊有煲得好淋嘅雞腳同埋金華火腿,睇得出係真係靚老火湯,我哋嗌咗個豉汁蒸白鱔,個白鱔蒸得好滑,喺出面好難搵到啲餐廳係做到呢個水準,白鱔下面仲有個豆卜吸晒啲鱔既味道之後我哋再嗌左個萬箭穿心係原條嘅椒鹽炸九肚魚,佢啲魚肉十分之嫩滑,啲骨都可以食得,面頭既炸蒜蓉香脆可口,份量都好多,之後我哋仲叫咗個芝麻雞,炸得十分酥脆,面頭啲芝麻好香, 啲雞肉肉質十分嫩滑,整體上食物份量都好多好夠食,咁嘅價錢十分之合理, 除此之外店員嘅態度都值得一讚,會不斷睇住我哋需要啲咩,見到我哋冇碗會主動攞俾我哋,同埋會提供水,態度好好,值得一試, 下次會繼續幫襯