呢間野服務太度勁差,話說叫咗碟焗意粉成半個鐘都未嚟,而我個 friend 碟焗飯遲我 15 分鐘叫都嚟咗,咪叫個伙記跟下單囉,點知個伙記(自稱姓黃,男性,約五十幾歲) check 都唔 check 下就話焗野係耐 d,再等下囉,再等多10 分鐘見唔對路,咪叫另一個伙記check 下單囉,點知又比之前果個伙記聽到,佢堅持唔比佢同事check 單,再過5分鐘,佢拎咗碟焗飯來,話完原來落錯咗單(我個friend 都就嚟食完果碟焗飯原來係我嘅),都算啦,冇理由再等半個鐘,咪照食囉,跟手我講咗句"都叫咗你check 單架啦",點知佢反客為主,仲爆粗話:等唔X到咪唔X好等囉,我即刻火都嚟埋,我係客,比錢嚟食野,仲要比你爆粗問候,無嘢下話?如果間餐廳老闆睇到我篇食評,唔該撿討下自己員工d態度,注重一下員工陪訓。比某d員工拆自己招牌真係唔抵,我同我d friend 發誓以後唔會再幫襯!!

2012-06-01
$60 (Dinner)