2021-11-27
我平時冇寫食評嘅習慣,但今次真係想表達吓。今次係第二次來食,見上次食過食物質素唔錯,所以再來食。帶位員話最遲8:30入場可以食到10:00。我哋當時8:30入場,正常90分鐘時間係食到10:00的。但何謂食到10:00? 食到9:20,職員開始不停來收枱面嘅嘢,又叫我哋如果要配菜就快d出去夾,於是我就出去夾配菜,但出面嘅配菜已經唔太多,因為都冇refill,所以我只係夾咗少少就返埋位。點知返到埋位一陣,職員又想來執枱,但由於真係冇嘢收,所以果位職員直頭企喺隔離望住等,我望住佢,連隔離枱都望住佢,佢意識到先行開。到9:35左右,又有職員行來,今次係問隔離枱同我哋仲要唔要雪糕,咁即係收啦,所以我行出去拎咗先,出到去其實已經有另一個職員清緊,所以我只拎到雪條。因為枱面仲有肉未整熟,我見佢哋好似趕住收工咁,就拿拿聲整埋佢來食,職員見我食完即刻過來收嘢。收晒嘢之後有好幾個員工仲好開心咁一路傾計,一路慢慢抹枱。我見佢哋咁趕,我哋就即刻走。走果陣係9:50都未夠。俾錢果陣,我屋企人忍唔住講咗一句”無下次”,係經理幫我哋收錢的,經理問我哋點解,我哋講個原因俾佢知,個經理都好好,有同我哋道歉,同埋佢即時
俾錢果陣,我屋企人忍唔住講咗一句”無下次”,係經理幫我哋收錢的,經理問我哋點解,我哋講個原因俾佢知,個經理都好好,有同我哋道歉,同埋佢即時同番d員工講。
我哋走果陣咁啱有另一枱客一齊走,我聽到佢地都話d員工趕客,好似趕收工咁,我聽到佢哋話其實佢哋都未食完,同埋都唔係第一次咁樣趕客。
總結:其實食物質素真係好好,但對我來講食物幾好食都好,服務差係唔會有下次幫襯的。