2009-05-13
完完全全既唔掂!!一去到門口, 見到入面只有幾檯客, 有4個waiter, 但係竟然可以個個都直行直過, 由得我企係門口成7-8分鐘先有人行過黎帶位。開始食, 點知唉........真係估唔到咁難食:1. 鮮蝦酸湯 - 上檯既時候已經係凍冰冰, 入口.......嘩........同飲醋一樣, 使唔使咁難飲2. 牛肉河份 - 唔知佢係唔係落d香料落得重手左, 好大陣香料味, 又係唔好食2(a). 芒果沙冰 - 唔知佢係唔係倒瀉左d牛肉湯落去, 杯所謂既芒果沙冰(實際係顏料加香精溝水), 竟然有牛肉湯同香茅味~3. 雞 - 比d油浸住左半舊雞, 真係油到飛起4. 串燒 - 又係唔熱既5. 蒜蓉炒菜 - 終於有一樣係正常架啦~~6. 椰汁黑檽米 - 哈哈...真係笑死我, 成舊磚頭咁, 超硬, 打極都唔散, 根本咬唔開, 離普~~7. 牛柳粒 - 好似一碟茶餐廳比人食剩既中式牛柳, 碎濕濕佢d野食真係爛到無人有, 多不勝數, 想挑戰既朋友真係可以去試下~
開始食, 點知唉........真係估唔到咁難食:
3. 雞 - 比d油浸住左半舊雞, 真係油到飛起
4. 串燒 - 又係唔熱既
5. 蒜蓉炒菜 - 終於有一樣係正常架啦~~