原本諗住慶祝生日 為左食法國田螺 特登搵左呢間黎食叫左3個set +法國田螺main course 都食完都唔見個法國田螺 先再追問個員工 然後先知漏單 (明明order個時個waitress 覆左次order)😡咁諗住都算啦 都食飽啦 無理由再等嫁 同埋d野食真係好一般既一般 都費事再試其他野 諗住等甜品到 之後快快食完走啦點知想快都無得快 叫左3個甜品 一個朱古力tart 一個芝士生菜拼盤 一個pancake 等左一個鐘 追左3次 右邊張隔離枱 遲我地成個鐘黎 佢地都食完main同我地一齊等甜品🙄 真係唔明呢3樣嘢點解要等成個鐘先到 問d員工話要排隊喎 🤢明明左邊張隔離枱仲遲過我地食main 但甜品又上先過我地🙄到甜品真係黎啦 真係得啖笑 😠諗住去得呢啲價位餐廳 慶祝生日 點都會幫你寫下Happy Birthday字係甜品上面啦 但係佢哋淨係個pancake上面插支蠟燭 真係連字都冇 hea到🙄🙄🙄
原本諗住慶祝生日
為左食法國田螺 特登搵左呢間黎食