(Non-member)
2007-08-14 0 views
上次我去食飯, 其中有位朋友生日, 帶左個生日蛋糕去, 諗住食完飯後, 係佢度食啦. 點知一上到去, 佢見到我囉住個蛋糕, 就同我講: 我地要收切餅費架喎. 咁我問佢會收幾多, 佢話: 以人頭計, 每位$20元. 簡直離譜. 我地有成10個人, 即係要比多成$200元佢.咁我就同佢講, 叫佢幫我雪住先.由於我地既朋友去過幾次, 都同個唔知係女waitress 定係女經理有少少熟, 諗住問佢可唔可以唔收切餅費, 佢諗左一陣, 跟住同我朋友講, 都可以既, 不過你地同我叫多幾支貴少少既酒啦, 跟住就黑晒面咁走左. (其實佢地都無蛋糕賣, 點解要收切餅費??? 而且最唔公道係, 要以人頭計,要成$20.00元一位) 太過份啦!!!到叫野食果陣, 佢地既服務員, 不斷介紹佢地既推介, 我地巳經講左唔要, 佢仲不停係咁煩你, 叫你試下. 終於叫左個"鵝肝伴西瓜" 價錢當然係唔平, 份量仲好細添.至於味道,好一般囉.後來我地想開支酒,佢又不斷叫我地開支貴d 既, 煩到死, 最後我地都好堅持要返我地揀左果支, 佢跟住又勁黑面. 其實我地都叫左有4-5支紅酒啦. 態度都係咁差.整體食物好普通,唔覺得
後來我地想開支酒,佢又不斷叫我地開支貴d 既, 煩到死, 最後我地都好堅持要返我地揀左果支, 佢跟住又勁黑面. 其實我地都叫左有4-5支紅酒啦. 態度都係咁差.整體食物好普通,唔覺得特別好食, 價錢亦不便宜, 服務態度惡劣.