本來心情好好諗住去食泰式嘢,特別想食湯河,見到上網咁多人介紹呢間就試吓啦。由一開始等待入餐廳,門口店員愛理不理,指點我哋去旁邊另一間分店坐。坐低睇完餐牌想問一問店員餐牌上食物既分別,叫唔該,員工大叫:點餐嘅自己寫號碼!唔過嚟之餘仲頭也不回走咗。由於我哋係下午時段過去,店面已冇其他客人,唔知道佢忙乜嘢所以唔過嚟。但因為我哋真係好想問一問食物嘅分別於是再叫多次唔該想問嘢,佢今次停低咗但依然唔過黎,服務態度極度惡劣,叫員工落單員工態度傲慢想問吓都一副教車師傅嘅態度,清湯咪清啲黑湯咪咸啲囉!問咩呀!咁樣🥴洗手間環境極差,我知道九龍城環境都唔會好得去邊但係佢嗰度真係差好污糟好多食物嘅殘渣。最後越諗越唔開心,以至我餐都冇點直接走人。。

洗手間環境極差,我知道九龍城環境都唔會好得去邊

2022-08-22
Type of Meal