服務態度差咗好多pizza hut 嘅價錢,但低賤茶餐廳嘅服務態度,一d都唔專業食飯好似坐監咁,比d侍應啤住滂沱大雨的一天同屋企人食晚飯,但一進門個女侍應(疑似經理)一面不滿咁叫我地將d遮放喺門外嘅遮架,但當時冇落雨,而且我把遮都唔濕,所以冇擺,(何況餐廳方面唔擔保把遮會唔會唔見,食客應該可以選擇擺唔擺),個女侍應更黑面,安排咗個風口位。最後,個男侍應幫我地另安排位置,態度反而比兩個疑似經理好得多。d位其實有好多,但偏偏就覺得會有好多人嚟食,有人想坐得舒服d,兩個人要張四人枱,個疑似經理嘅侍應就灑手令頭。講真,咁嘅服務態度真係唔會有人嚟食。唔通當d枱係擺設?以前,d服務態度唔會咁,呢次係因為過往嘅水準唔錯所以幫襯,呢次之後,都冇幫襯過。食物方面 份量比以前少,但味道冇太大分別 不過咁嘅服務,我就寧願去其他餐廳點餐:自選餸麵 期間限定的小菜
服務態度差咗好多

食飯好似坐監咁,比d侍應啤住

滂沱大雨的一天

唔通當d枱係擺設?

食物方面 份量比以前少,但味道冇太大分別

不過咁嘅服務,我就寧願去其他餐廳

點餐:自選餸麵
期間限定的小菜