位於黑布街既月禾居串燒手打鳥冬,附近有好多唔同既舖頭,黎如拉麵來等等。當日係大約七點半去到,店內人數唔多MENU月禾居串燒手打鳥冬@旺角芝士烏冬鍋(牛肉)(1.5/10)($68)掛名係手打鳥冬,但實際上烏冬一啲都唔好食,溶溶爛爛,芝士係有味,但係太過粉,加上烏冬,真係覺得唔夾,整體黎講係好難食,牛肉無味之得黎,仲有雪藏味,真係好差。而且服務態度真係好差,好唔滿意,一入店舖就黑口黑面,野食送到一啲禮貌都好,我知,無人幫襯你丫嘛月禾居串燒手打鳥冬@旺角鰻魚炒飯(6/10)($58)以58蚊一個晚市黎講,算係幾好,而且鰻魚都算係相對貴既食材。加上鰻魚汁,炒得尚算均勻。鰻魚粒亦都幾多,算係唔錯。月禾居串燒手打鳥冬@旺角牛脷串(6.5/10)($22)呢個係好食,薄燒牛脷審上黑椒慢火燒,啖啖肉味。慢火燒令到牛脷表面香脆,內裡油脂豐富,質素唔錯,價錢亦唔算貴。滿意最主要係態度真係差,黑口黑面
當日係大約七點半去到,店內人數唔多
MENU
芝士烏冬鍋(牛肉)
月禾居串燒手打鳥冬@旺角
芝士烏冬鍋(牛肉)(1.5/10)($68)
鰻魚炒飯
月禾居串燒手打鳥冬@旺角
鰻魚炒飯(6/10)($58)
鰻魚炒飯
牛舌串
月禾居串燒手打鳥冬@旺角
牛脷串(6.5/10)($22)

最主要係態度真係差,黑口黑面