本來呢間餐廳比我嘅感覺,佢係一間幾靚嘅西餐廳,但唔知點解啲服務員同我地嘅對話,比我感覺似係大排檔講野。我仲聽到廚師係廚房落order做野嘅聲,成個感覺立即好有大排檔感覺。入坐之前,已經有服務員同我地講,要係限時內交枱,我地都同意先入座。但距離交枱45分鐘前,就有兩個服務員,過黎好快手咁將張枱嘅碟杯收走,我有件蛋糕仲有一啖先食完,服務員都無問我地食唔食就收走。我朋友杯咖啡都未飲曬,佢地都一樣問都無問就收走,我朋友好緊張要返杯咖啡先留返比我朋友。相比下,茶餐廳都會問下我,我食曬啲野未先收走我嘅食物,所以比我嘅感覺真係唔太好。我都明白,佢地都要忙工作,但佢地嘅態度比我嘅感覺,佢地係唔歡迎我地係呢度用餐。我自己感受就不太良好,因為我地都係限時之內離席,我地都無違反我地之間嘅協議,而食物整體感覺其實不過不失,無驚喜,所以整體用餐體驗都唔算太開心,我自己就唔會再想去食野。