2018-03-15
1)電話打唔通,打左2次無人聽(如果無台訂或怎樣都應該有人接聽),去到攞飛2)訂台未黎,無逾時等候,有張台由12:57至1:20個客都未到(應該通知客人逾時等候最多5-10min,安排會更流暢)3)唔注意客人安全,酒櫃門打開了無關,比其他客人撞返埋去,差啲夾到人,後期先有人關返度門4)服務員服務態度好差,問野十問九唔應(話有位叫你)5)等左4個字以上,吧台有4個位唔叫人,自己入埋去都唔安排即刻入坐,服務員就沖出去叫剛到嘅入去,即時問點解等咁耐未入得,佢先叫入6)用膳期間:服務員兩個圍住傾計,另外,壽司製作員有一位在嘻戲**我本身食左幾次呢間店覺得好食先再黎食,但佢地服務態度直接影響我食慾同我對佢間鋪形象。我本身好鍾意周圍食,但我從來唔寫食評,亦唔係做飲食,好希望你地吸取經驗積極改善。**
4)服務員服務態度好差,問野十問九唔應(話有位叫你)