2024-08-30 513 views
我唔打算評論食物質素,只可以話中規中矩,食gimmick。我主要係想講服務態度:我地一行10人預早打電話book左枱,去到餐廳搞左好耐話搵唔到我地booking,又要check 電話睇record,睇下我地有冇講大話,然後只係同我地講句唔好意思,同我地講起碼要再等20-30分鐘先安排到,想趕我地走。重點係餐廳仲有空位夠容納我地,而當處理緊我地booking問題嘅時候,隔離店員不停放walk in客入座。因為我地一行10人臨時好難再搵另一間餐廳,最後有位男店員安排左兩張分到好開嘅枱比我地,亦只好接受。用餐中途,有位女店員問我地兩張枱係咪一齊埋單,我地話係。埋左單,一行人離開,其中一位女店員追出馬路話我地其中一張枱未埋單,我地又要返鋪頭解釋,同佢講已經埋左單。話人未埋單前唔會問下同事先?唔會check下收銀機先?知道我地確實係埋左單,一句道歉都無一句講哂,想受氣就去食啦。食物味道正常,份量足夠,蘑菇湯當然不及西式餐廳,魚餅很普通,整體黎講cp值低,不值呢個價。
我唔打算評論食物質素,只可以話中規中矩,食gimmick。

我主要係想講服務態度:

一句講哂,想受氣就去食啦。

2024-08-30
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)