12月26日諗住去附近食午餐,咁就諗住去呢間食鵝飯,咁我點咗個四寶飯,另外嗰位就叫咗燒鵝莆式炒飯!我個四寶好快就嘅到,眼見都可以嘅,不過食咗幾啖想食燒鵝,點知一反轉全部鵝都係得肥高😨實在過份我真係食唔到😨咁我就同店員講,佢就叫我比成碟師傅睇先可以比返啲有肉嘅燒鵝比我!咁好啦我就比佢成碟攞走(呢個情況對我嚟講已經唔係好滿意)其實只係攞返嗰幾燒鵝入去咪得囉!之後有位應該係經理嘅人(一位著裇簡衫四眼短髪女人)攞住我碟飯比我時,佢竟然同我講,你下次睇咗無問題先食,因為個個客都係望咗無問題先食!呢個人講嘢真係令我當時好嬲,咩叫望咗無問題先食?而家係你哋比啲肥膏我我先出聲,有無攪錯呀,買衫咩!當時我無諗過寫食評嘅所以第一碟我係無影相。到第二碟燒鵝莆式炒飯到,我哋第一時間睇啲鵝都係咁,但今次都有幾舊有肉,所以就硬食就算,我就話以後都唔再去,雖然住附近去過唔止一次,我好怕啲咁差嘅服務,而家我明白點解佢唔多人,原因都係啲人服務態度差同食物質數唔係好穩定。