2024-09-01
嘢食可以的,但係蝦貝類嘅質素就麻麻哋帶子超貴 嗌咗刺身,但係佢得兩篇而且切得好奇怪因為我哋趕時間,都費事同佢嘈,而且佢本身都黑晒面 好似好想落場收工 將佢太忙嘅怨氣抒發喺客人度🤯香港食嘢真係慘慘 都未講重點,佢個魷魚刺身Menu寫三片佢俾得兩片 都唔知係因為求其定係偷食 呢個大子一片厚一片好薄 而且好似解凍唔夠咁成餐感覺食得好急,而且服務態度好差,佢好似刻着面問佢多少少嘢都話做唔到做唔到好似直程唔想叫你越少越好雖然見到佢人手不足係好忙但係都唔係咁,不過佢應該願望成真可以逼到啲客人少啲去食🙃問佢串燒可唔可以走油?佢勁唔耐煩咁話做唔到跟住係咁解釋一段廢話 怨氣 好差見到難得又啱食配搭嗌咗個海膽帶子杯,但係質素普通吧,海膽不是太鮮甜帶子都係頭先所講冇乜鮮味好似有解凍嘅感覺 $188唔抵雜錦魚生飯可以吧 感覺呢間嘢嘅魚生係好味啲蝦貝類就弱啲 不過都唔會唔會再嚟食!因為佢性價比非常低,而且服務超差 好似貼錢買難受
帶子超貴 嗌咗刺身,但係佢得兩篇而且切得好奇怪
雖然見到佢人手不足係好忙但係都唔係咁,不過佢應該願望成真可以逼到啲客人少啲去食🙃 問佢串燒可唔可以走油?佢勁唔耐煩咁話做唔到跟住係咁解釋一段廢話 怨氣 好差 見到難得又啱食配搭嗌咗個海膽帶子杯,但係質素普通吧,海膽不是太鮮甜帶子都係頭先所講冇乜鮮味好似有解凍嘅感覺 $188唔抵