2023-04-09
我是第一次光顧此店,全因仔仔好喜歡貓貓。本人自己比較喜歡訂好枱食飯,於是提早一星期訂位~訂了12點半,安排了靠窗的嘅位置,光線十分充足,影相都靚啲。入到門口已經見到有兩隻貓貓行來行去,完全唔怕人~眼見店內大概有7至8隻唔同嘅貓咪~坐低後員工已經攞menu同我地講解一下,亦有介紹一下最受小朋友歡迎嘅食物,感覺不錯~我點左黑松露意粉&心太軟~兩杯飲品~松露醬絕不吝嗇,炒完喺意粉面上再加一匙松露醬,我呢個松露愛好者啱晒心太軟也不錯,熱熱朱古力醬加上雲呢拿雪糕,一絕~店員也會與小朋友互動,派一些店內貓貓做主角嘅卡比小朋友留念~會講解有啲貓係喺愛協領養返黎,介紹下貓咪叫咩名~呢點真係唔錯~最後店主派卡片,原來可以包場開生日party,呢個主意都唔錯~仔仔生日都可以諗諗約埋啲同學仔一齊黎玩下,店主即時whatsapp左啲information 比我~有問必答~喺雲雲嘅貓café 當中~揀呢間貓café 原因第一係我住港島區,第二係無限時,因為上網搵過大部分都會按時收費,呢間又無~我地結果都玩足足左兩個幾鐘,其間都差不多全部座位都滿晒~仔仔其實仲想玩,但我個心覺得唔想阻住人地張枱咁耐,所以下次先再帶
喺雲雲嘅貓café 當中~揀呢間貓café 原因第一係我住港島區,第二係無限時,因為上網搵過大部分都會按時收費,呢間又無~我地結果都玩足足左兩個幾鐘,其間都差不多全部座位都滿晒~仔仔其實仲想玩,但我個心覺得唔想阻住人地張枱咁耐,所以下次先再帶仔仔黎玩~
整體十分滿意~食物及服務都好好~