2024-11-24 133 views
食物質素對得住價錢,整體似乎係向翠X致敬,亦可能似係旗下品牌,呢方面要由其他人解答,不過服務態度真係好唔掂,由開始座低10分鐘內,叫侍應落單,中途叫過5個侍應,都係回答 “好啊,等等轉頭過嚟”,不過10分鐘都係冇人轉頭過嚟,又冇qr code落單,冇辦法之下就起身叫咗一個之前叫過冇轉頭過嚟,而家回頭返緊去厨房既侍應,佢好唔耐煩咁幫我落個晚餐,當中主菜,意粉,飲品我都即刻同佢講怕會浪費佢時間,佢最後大聲話我 ”你飲乜呀你唔諗定先” ,我就話 ”我咪講咗要熱咖啡” ,佢就話我 “係問你飲乜湯呀,你唔係睇清楚咩” ,我話 “張餐牌只係寫是日餐湯,你哋新開張冇耐我又第一次嚟,我唔知你哋規矩喎,咁你哋有冇白湯” , 呢一part服務真係扣晒分,最後,雖然門面同食物係向翠X致敬,但只收現金冇八達通電子支付呢樣就冇同人哋致敬,只可以講句,冇下次