真係食到一肚氣,強烈勸喻大家千祈唔好嚟食!😡😡😡我哋未夠下午兩點嚟到,等到兩點先叫下午茶,我望過手機大約2:06就俾咗張單一個扎住粉紅色短頭髮嘅女人。等咗20分鐘,一個點心都未到,我哋就問返同一個女人,佢就只係點咗個頭😠過多5分鐘我哋再問另一個女人,話要排隊等,好多單,明明都唔係好多人😓再過5-8分鐘我哋再問粉紅色頭髮嘅女人,佢先俾張單我哋,然後張單寫住落單時間14:35,即係由一開始冇落過單😡我哋同佢理論,佢仲死口唔認自己冇落單,仲話我哋遲嚟,話叫佢check返我哋幾點入嚟又唔肯,最後先半承認自己冇落單🤬🤬🤬仲要因為遲咗半個鐘冇落單,其中一碟點心冇晒!!!😾仲有我哋叫左呢個女人兩次比張BB凳我哋,兩次都冇俾到,最後叫另一個女人先俾我哋!!!🤬🤬🤬仲有啲嘢食好一般,唔需要嚟試伏!
真係食到一肚氣,強烈勸喻大家千祈唔好嚟食!😡😡😡

仲要因為遲咗半個鐘冇落單,其中一碟點心冇晒!!!😾

仲有啲嘢食好一般,唔需要嚟試伏!