2020-08-16 513 views
成間鋪分左邊同右邊,佢淨係開其中一邊,係門口等咗差唔多20分鐘,啲員工完全係慢條斯理、慢動作!我地一行3個人,因為限聚令問題要分開兩張枱坐,我同A朋友入咗去坐10幾分鐘,B朋友仲係門口等緊,重點係間鋪有超多位,大部分都有保持1.5距離!係啲員工慢吞吞,又唔執枱。入到去見到佢promo 緊入會葡撻買一送一,我第一次用會員app,唔識用好合理,我同佢講我想用呢個優惠。佢態度極差、極不願意咁問我:你扣咗張coupon未,你會員號碼幾多?好似我欠咗佢咁落單個陣我有叫埋餐飲,等到個飯差唔多食完,我杯野飲都未黎!我一直望住佢幾時出野飲比我,佢就慢條斯理,逐杯逐杯出。我望住其他枱既人,佢地比我遲入黎,野飲都到咗,我忍唔住問佢,我杯野飲究竟幾時到? 佢問我:你地落咗啲咩?可想而知,佢地啲服務有幾差,野食差都唔在講!啲飯乾到爆,超難食!啲好評都唔知邊度呃返黎!我咁耐以黎第一次寫食評!請大家千萬唔好幫襯

,重點係間鋪有超多位,大部分都有保持1.5距離!
係啲員工慢吞吞,又唔執枱。

好似我欠咗佢咁

我咁耐以黎第一次寫食評!請大家千萬唔好幫襯
2020-08-16
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)