2022-09-03 100 views
平時唔會寫食評,今次第一次寫食評,想分享下呢個用餐體驗。食物味道一般,正常水平,可以接受,飯份量略少。服務態度有待改善,整個用餐體驗十分不愉快。當日下午6:30入座,由於非繁忙時間,當時店內包括我地2人只有3-4台客人,店內一半台都係空,我地被安排坐一張中間有塊膠板既4人台,當時我地左同右邊都有幾張空既4人台,周邊仲有好多空既2人位同卡位,有個中年女侍應竟然安排後來入座既2位客人同我地同台,本身果2位客人有要求安排其他位,當時有好多空台,但果位女侍應拒絕左,理由係其他位有塊板係到,會坐得唔舒服,呢個解釋真係完全不合理,安排同我地同台都有塊板隔住架,果刻我地真係好無奈,即刻同佢反映,我地接受唔到咁既安排,全場咁多空位,點解正係安排我地4個人迫埋一齊坐?見到有一個客人反而被安排坐卡位?如果係繁忙時間,我地完全唔介意搭台,但咁多空台都要咁安排,比人感覺好差,係針對我地定為左方便d員工?最後我地極速食完,用15-20分鐘食完野就即刻離開餐廳,當時餐廳仍有好多空位。總括黎講呢個價錢有好多質素更好既餐廳可以選擇,唔會考慮再光顧。
平時唔會寫食評,今次第一次寫食評,想分享下呢個用餐體驗。
食物味道一般,正常水平,可以接受,飯份量略少。
2022-09-02
$200 (Dinner)