2010-06-07 35 views
見openrice到寫有這些招牌菜 - 北海魚煲、白玉水餃雞、虹橋鮮包、滬式南瓜煎餅的, 但全部都話冇 … 算啦, 叫左其他嘢食小籠飽 – ok, 但唔夠熱炒年糕 – 幾入味, 唔錯東坡肉 – 太肥了, 冇食到, 但d客話ok雲吞雞 – ok, 冇咩特別擔擔麵 – 唔錯蔥爆羊肉 – 大家食左一口之後成碟冇人再食過了, 好唔好味大家心中有數講真, 佢d嘢食唔差價錢亦唔貴, 但服務真係差到冇人有囉, d待應問咩都話唔知, 連要個餐牌都要等半小時以上, 要其他嘢 (如加水) 便加到食完都未見, 到走前去一去廁所, 個地濕到嚇死人, 上菜d姐姐好似成條路係佢咁, 我自已知自已大住個肚已經好小心咁貼牆行, d亞姐重可以成個tray撞落我個到,重要指住我嚟話,話我好唔就佢, 如果唔係同客食飯我會同佢死過,返到屋企重見到隻手比佢撞到瘀左, 早知報警!重有, 大家如果去記得要自己洗乾淨d碗碟, 我用熱水洗左兩次, 洗完d水都重係油淋淋的

小籠飽 – ok, 但唔夠熱
炒年糕 – 幾入味, 唔錯
東坡肉 – 太肥了, 冇食到, 但d客話ok
雲吞雞 – ok, 冇咩特別
擔擔麵 – 唔錯

2010-05-30
$100 (Dinner)