2020-06-19 325 views
星期三晚出動刺激經濟。 見到呢間嘢都幾多人幫襯,所以就排隊試下, 星期三晚都坐滿。食物係唔錯嘅推介葡國雞同埋葡撻,價錢如果冇優惠嘅話都幾貴 。但係香港好少見呢啲葡國菜,所以都算係值得一試。問題係服務態度真係令我唔會再返去。 入去前話九點鐘order九點半閂門, 大家講清講楚冇問題㗎。 問題係你最後變咗八點半last order, 九點鐘 就有下圖嗰位侍應喺你隔離抹餐具,然後大力揼落個膠兜。 好嘈真係好嘈,我以為自己得罪咗佢。最後9點10分忍唔住離開,佢完全冇視我哋嘅存在。 我諗過食完餐飯落得頭痛嘅下場。我放張圖出嚟係證明自己唔係講大話 ,但張圖我就唔顯示個侍應嘅樣貌, 佢唔尊重我,但我都會尊重佢。唔會再嚟幫襯。

唔會再嚟幫襯。