2009-07-10 13 views
剛開業lunch time好多人排隊,我地幾個等位;幾個排隊買野食,都夠時間慢慢食。有侍應向客人派menu,可以預先諗定食咩。有一外籍人士,見我地未有人坐落黎,佢硬要坐,話我地未買野食,店員也無奈對我地說,幫我地加櫈。鱈魚柳華堡餐,同事說都ok,不過我覺得鱈魚腍左d(M記好d),醬汁幾好食(BurgerK好食d!)粗薯條好好食,食到即炸薯條,流量快才可做到!(4/7/09)早餐$25:豬柳牛角堡、火腿牛角堡,與同事share,失望牛角包,因為一點也不酥皮,牛角是角對角,圓形包,跟本可說是漢堡包的麵包。兩者,豬柳好食d,惹味d,火腿太咸了。脆薯球,細細粒狀,會比薯餅脆,味道淡少少。Lavazza coffee 唔好味,咖啡好薄,輕微酸味,沒有飲晒。食完整份早餐,竟然唔係好飽ju wor~
粗薯條好好食
,食到即炸薯條,流量快才可做到!
脆薯球,細細粒狀,會比薯餅脆,味道淡少少。
Lavazza coffee 唔好味,咖啡好薄
,輕微酸味,沒有飲晒。
食完整份早餐,竟然唔係好飽ju wor~
2009-06-29