2018-04-06 160 views
第二次去呢間野, 真係黑仔, 兩次都漏單, 服務太差.都好耐無去過呢間野, 今次再去, 而家去餐廳食野真係要睇一睇個時間, 兩點四十分落單, 等左一段時間都未有野到, 諗住睇佢地個場都唔係好夠人, 咁就再等啦, 去到接近三點鐘催單, 過多幾分鐘都係未有野到, 眼見人地遲我地好多既客都食緊野, 再催, 之後先來左兩杯飲品同埋一個餐, 果時已係三點十分!實在忍唔住再催, 幫我地落單果個服務員幫我地跟, 佢話搵唔到我地張單, 再之後就放底張單話佢地落漏, 我都唔明點解落單係兩點八, 張單個時間係三點, 而家放底張單已係三點十分!之後終於都到齊三個餐, 果時已係三點二十分!我地等餐果時都見到有其他檯催單, 但佢地係遲過我地入坐同埋只係催一個單, 真係把鬼火, 個服務員重話遲出單唔關佢事家嘛, 唔關你事咁你都要去跟一跟做乜咁遲出單家嘛!呢D唔係你地既工作咩, 漏單就幫手插返張單入去囉, 頂!真係把鬼, 呢D服務響大陸見唔少, 而家香港都越來越多!呢間野, 永久黑名單!
第二次去呢間野, 真係黑仔, 兩次都漏單, 服務太差.

呢間野, 永久黑名單!
2018-04-05
$40 (Tea)