2016-05-25 1708 views
見到甘大隻字寫住米芝蓮,特登入去試下,但其實依篇嚴格來說算不上食評,因為我們還未食,已經被激到走左。話說我們入去,見到係茶樓格局,一張張圓桌,午市時間人頗多,我們一眼看不到有空位,向店員說我們有三個人,店員好像聽到了,卻又沒有,總之是愛理不理的,完全無視我們, 這時已經有點不爽,但還是自行找位坐。又比我地搵到,但張枱仲有前度食完啲碗碟,食物殘渣係度,甘我地舉手,叫店員過來清理。點知舉左幾分鐘,完全冇人理我地。終於我們忍不了,就起身,直接到一名站著沒事的店員面前叫他幫忙清理桌面。好,他說,然後卻大叫第二個誰去清理。我們以為會有人過來做野,就番去坐低,點知等多一陣,都係冇人黎。最後真係忍無可忍,乜都冇食就走左,走個陣,我地已經坐左十五分鐘。啲垃圾仲係張枱度。

點知舉左幾分鐘,完全冇人理我地。