2011-03-15 16 views
聽朋友仔講泰肥牛幾好食,今日咁啱要同囝囝去佐敦買野,一早打去訂定位,約埋家姐同朋友,朋友囝囝一齊去食吓睇吓有幾好味先,.去到差唔多8點,幾好唔駛等位即刻就入得,你地都知啦同d細路去食飯如果要等好耐都幾鬼煩ga!又話悶又話眼訓,入到去坐底都唔知食咩好,見到隔離幾(木台)食客都食火鍋,一於試吓火鍋先,.我地原本想叫個豬骨湯底,點知果到個侍應見我地有小朋友就建議我地叫蕃茄薯仔湯底,~~~~我仲聽到佢主動問隔離(木台)客個湯底夠唔夠辣,仲幫佢地加辣,呢到啲服務真係超細心.唔駛等好耐就有得食喇! 食物速度都好好唔會太慢同出得太快,食咗佢地幾款餃子,有一款好特別,因為入面d料係好泰國ga,唔識點形容..個名叫做-香葉肉碎餃-,仲有食咗一個我覺得超正,叫做-響鈴-一路食緊野既時候啲侍應都好好成日加水同清空碟,覺得呢到啲食物同服務都超讚!!! good good good因為有啲餐廳食物係好食但服務超差,啲侍應老闆以為自己間野多人食就態度惡劣. 食到一肚氣,消費: 三大人兩小朋友 結帳$450 超抵食
約埋家姐同朋友,朋友囝囝一齊去食吓睇吓有幾好味先,.
去到差唔多8點,幾好唔駛等位即刻就入得,
唔駛等好耐就有得食喇! 食物速度都好好唔會太慢同出得太快,
仲有食咗一個我覺得超正,叫做-響鈴-
一路食緊野既時候啲侍應都好好成日加水同清空碟,

因為有啲餐廳食物係好食但服務超差,
侍應老闆以為自己間野多人食就態度
惡劣.
食到一肚氣,

消費: 三大人兩小朋友 結帳$450 超抵食

2011-03-12
$150 (Dinner)
  • 響鈴
  • 香葉肉碎餃