2016-10-18 3279 views
成日經過依間餐廳,見佢做放題諗住無好嘢啦,所以一直無幫襯過。今日突然好想食飯,睇見不錯嘅食評,反正lunch time 周圍咁多人,依間唔洗等位一試無妨。因為身體狀況,好多嘢要戒口,見menu 熱食都有幾個選擇,點咗自己煑極都煑得唔好食嘅銀雪魚西京燒定食。先上嘅係蒸蛋,又香又滑好暖胃。另外叫了我好想試試嘅燒玉子,甜甜哋好味道主菜上啦!可能我太晏嚟,個炒菜唔太熱,不過個銀雪魚好啱味,唔會太咸或太甜,連皮都食埋。四眼哥哥係一位好貼心嘅服務員,佢見我沙律唔食得又唔飲得茶,上甜品嘅時候都問下我食唔食得先比我,既唔怕浪費又窩心,其實依篇食評我係因為佢而的起心肝寫。下次我會試埋個放題㗎啦!