2021-11-05 363 views
食物質素就唔多講啦,平民野大家都食過。但今日去呢間買外賣就真係激氣。一般晚餐時段等得耐我理解,所以我足足等咗40分鐘!係正常一餐飯都食完嘅時間🙂因為不嬲呢間夜晚外賣都等好耐,所以我落完單就行開咗10分鐘去附近。行完就喺門口外圍繼續等。本身等到30分鐘都覺得有啲詭,啲號碼又叫得飄忽,忍唔住問拎外賣出嚟個阿姐我個餐有未。點知佢耍手拎頭又支吾以對0溝通能力咁,我再問清楚係咪未有,佢點頭😅於是我又等多10分鐘然後問收銀,重點係呢度啦,原來個餐一早有,收埋咗喺櫃檯入面,外面根本睇唔到有冇餐未拎,而個餐空置喺度成半個鐘,都可以無再嗌個number 😓即係白白等多勁耐。係咪我唔問,個餐會一直放到收鋪?唔該可唔可以培訓吓啲員工先🙄Anyway,以後唔會再幫襯柴灣呢間。
唔該可唔可以培訓吓啲員工先🙄
Anyway,以後唔會再幫襯柴灣呢間。
2021-11-05
Waiting Time
40 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner