2018-11-04
餐廳係圓方入面 因為圓方好大搵路都搵左十幾分鐘 本身book左7點遲左小小去 去到既時侯餐廳已經滿座 因為同朋友都懶吾想睇餐牌 所以我地叫左2人set 佢有2個2人餐 一個 680 一個920我地叫左680個個set 已經包左前菜 沙律 燒肉 1個石鍋飯 1個湯 同埋甜品 2個女仔食呢個餐都太多 食吾晒首先上枱既有4塊牛 我地估係未來牛野原燒 因為店員無介紹 但店員會幫我地燒埋另外再上左前菜 未來牛他他 未來牛他他吾會太生 都接受倒既 因為之前食過d好生既牛肉 吾太喜歡之後等左陣 有店員問我地上左燒肉未 再幫我地吹左廚房岀餐 之後落枱既係有生蠔再加d燒肉 但我無order有生蠔個個餐 過左陣佢地知道岀錯餐就拎返走上返個岩既餐 但係 我地仲有沙律未上就上左燒肉🤷🏻♀️ 燒肉有牛胸腹 雞 豬頸肉 燈籠椒 菇同洋蔥 食物質素係高質既之後上埋飯同湯就上甜品 甜品係杏仁豆腐 本身驚好大陣杏汁味 因為我吾太鐘意 但佢只有小小杏汁味 吾會太濃 而且有d牛乳味 都幾滑另外見麒麟做緊優惠試左白桃同蘋果味🤮好難飲不過餐廳員工training吾夠 落錯枱 上餐次序錯都吾緊要 車卡都碌錯就有d問題 埋單既時候
另外再上左前菜 未來牛他他
另外見麒麟做緊優惠試左白桃同蘋果味🤮好難飲
不過餐廳員工training吾夠 落錯枱 上餐次序錯都吾緊要 車卡都碌錯就有d問題 埋單既時候聽倒店員話叫錯定吾知聽錯枱號 去左隔離枱 都吾緊要 到我朋友簽卡既時侯店員又突然叫我朋友吾好簽拎返張單 支吾以對 先話我地知碌錯錢🌚