2009-11-28 2 views
我今晚家人到九龍灣分店吃火鍋, 職員分配左枱給我地後, 問我地要咩茶, 可惜, 轉個頭這位職員已經完全將開茶的事忘記. 催左職員多次但完全冇人理我地, 更過分的, 係到我地吃完晚飯11時左右, 仍未有給我他開茶!!! 問伙計點解到食完都冇水畀我地, 該伙計就將責任推卸到另一伙計身上, 話佢仲咩唔開茶, 點知男伙計就指住我地張枱上面的水(其實係d菜的水), 就話係茶壺流的水!! 但係當時枱面上一個茶壺都冇!! 咁即係咩意思?? 就算唔認錯, 都唔係咁既態度!! 實在太離譜了!! 仲唔止咁, 問佢地要火鍋加水, 答完一句"哦"就算! 甚至有d當聽唔到! 又係催左n次之後, 直至我地忍無可忍要自行加水!! 問佢地要咩, 冇咩, 催幾多次都係冇!! 難道呢d就係上市集團所謂的"優質服務"嗎?? 這次實在令我極之失望!!!!!!! 我地以後都唔會再幫襯!!

2009-11-27
Type of Meal