2010-08-07 20 views
想同fd 一齊傾下計,有朋友建議去cafe,想去果間又係例牌book唔到。見呢間食評都ok,於是book 左,講真,book 果陣 d人態度其實唔差,幾滿意!我地book左7半,有少少遲左,大概7點9度先到齊,由坐低到點野食都ok,係個 waitress忙左d 姐。有個男既,應該係老板,間唔中都有幫下手,感覺尚算唔錯! 至於食物方面,食左有人推介既千層麵,不過不失,好一般。有驚喜的係果芝士蘑菇意粉?? 唔記得咩名,總之有芝士果兩個係最好食!其他都一般般,冇咩特別!環境都ok,因為大家都好放鬆傾計,所以有少少嘈!不過叫左加水落花茶度,d人好慢,等左有半個中,催左幾次先有人黎。另外好唔滿意既係,10點3度,個waitress 就對張單黎埋,話有客,叫我地埋單走人。我地全部aw左,咩叫cafe?? 就係比人坐gar啦。而且我地有人仲未飲晒d野~重點係我book 果陣都冇人同我講話有時限,而且淨係叫我地枱,早過我地果d 又唔叫佢地走,勁激氣囉!一d禮貌都冇冇下次,d野食又唔算標青。

至於食物方面,食左有人推介既千層麵,不過不失,好一般。
其他都一般般,冇咩特別!

環境都ok,因為大家都好放鬆傾計,所以有少少嘈!

冇下次,d野食又唔算標青。
2010-08-03
$82 (Dinner)