2023-11-12
放假就想周圍去搵食放鬆心情❤️,今次我就喺觀塘海濱道果邊搵咗間好有格調嘅西餐廳食Brunch😛即使在日光情況下依然見到餐廳外圍掛滿閃爍燈飾✨,十分搶眼😍,餐廳分左室內及室外,寵物友善露天座位開揚,更可以飽覽一望無際的海景🌊- 薄切牛柳煎蛋芝士蕃茄🥩🧀🍅 $158沙律配上酸醋汁清爽解膩🥗,薄切牛柳帶有牛香🐄,中間肉質粉嫩有肉汁,做到不靭不乾👍🏻,香脆Bagel🥯帶有陣陣的牛油🧈香氣,配上蛋汁一起食更可豐富口感☺️- 招牌早餐🍳 $168招牌早餐食材豐富,內有大啡菇🍄、煙肉🥓、香腸、金門火腿🐷、薯餅🥔、炒蛋🍳,大啡菇厚實多汁🤩,厚實金門火腿柔潤嫩滑😳,更值一讚是自家製薯餅👍🏻,軟淋薯蓉配上雜豆包滿麵包糠後炸,味道香口🤣,呢個招牌早餐啱曬樣樣都想試下嘅女仔❤️- 熱美式咖啡☕️ (跟餐)早餐來一杯美式咖啡,既可提神又可燃燒脂肪🤣- 冰摩卡咖啡🍫☕️ (另加$20)朱古力🍫與牛奶咖啡的碰撞,口感絲滑香甜🥳中午喺呢間西餐廳一邊望住海景一邊食嘢😍,真係令人很心曠神怡😊,下次我會想夜晚再過黎🌃,氣氛應該更加濃厚浪漫🌹📍La Serre - 觀塘觀塘海濱道90號地下1號舖@laserrehk#justlingg
- 薄切牛柳煎蛋芝士蕃茄🥩🧀🍅 $158
- 招牌早餐🍳 $168
- 熱美式咖啡☕️ (跟餐)
早餐來一杯美式咖啡,既可提神又可燃燒脂肪🤣
- 冰摩卡咖啡🍫☕️ (另加$20)
朱古力🍫與牛奶咖啡的碰撞,口感絲滑香甜🥳
📍La Serre - 觀塘
觀塘海濱道90號地下1號舖