2024-09-10
望住維港海景食下午茶🫖 食得又睇得嘅Tea!環境舒服,可以慢慢享受🩷Palco Afternoon Tea Set $298 per headServe Daily from 3:00pm to 5:30pm 鹹點:🦞龍蝦濃湯 杯子盛裝著,超濃郁嘅龍蝦味!入口舒服😆🦪慢煮帶子配牛油果醬、魚子醬 好似前菜咁好隻碟呈上,帶子新鮮甜甜,配埋車厘茄、魚子醬同牛油果醬,酸酸甜甜咁入口新清又開胃😌🥓36個月伊比利亞火腿芝士酥皮 超酥脆!🍋輕檸檬咖喱蝦撻配鮭魚籽 咖哩又幾夾😂🦀麻辣蟹肉配麵包吐司 帶點微辣開胃!🧡鵝肝馬卡龍 估唔到呢個鹹甜組合又幾特別😆🥒煙燻三文魚青瓜三文治配乳酪 refresh嘅感覺集於一三文治甜點;🧁伯爵茶蛋撻 超香伯爵味!🍫提拉米蘇泡芙 入口即化😌🥭芒果茉莉茶撻 茉莉味勁香💚開心果奶酪布丁 透明杯子盛裝著,用匙羹食,超滑溜嘅帶布丁😍啖啖濃郁開心果味🍨黑芝麻冰淇淋 呢個雪糕喺我哋食哂鹹甜點後呈上,芝麻味濃郁!🍪自家製司康鬆餅 (配海鹽蜂蜜奶油和草莓果醬)🧈🍓 牛油味勁香好鬆化!配埋奶油一齊食正正🐚瑪德蓮 香香濕潤嘅蛋糕😆🍫Mocha 🫖伯爵茶: Twinings 伯爵茶包
鹹點:
🦞龍蝦濃湯 杯子盛裝著,超濃郁嘅龍蝦味!入口舒服😆
🥓36個月伊比利亞火腿芝士酥皮 超酥脆!
🍋輕檸檬咖喱蝦撻配鮭魚籽 咖哩又幾夾😂
🦀麻辣蟹肉配麵包吐司 帶點微辣開胃!
🧡鵝肝馬卡龍 估唔到呢個鹹甜組合又幾特別😆
甜點;
🧁伯爵茶蛋撻 超香伯爵味!
🍫提拉米蘇泡芙 入口即化😌
🥭芒果茉莉茶撻 茉莉味勁香