2015-10-03
上網睇到原來十月二號先正式開業 可能我地去嗰日係一號冇乜人知所以唔太多人喺海港城嘅cafe 有得坐係度食 仲有high tea set添用嘅係自家Westwood 茶具 不過我地選擇take away小豬order左個朱古力雪糕(淋朱古力醬) $50可以揀焦糖醬或者朱古力醬最意想不到係會有一塊朱古力牌加喺面😍😍😍成個雪糕高貴晒雪糕既味道好濃郁 唔太甜 同godiva朱古力雪糕有得揮😳😳只係塊朱古力牌...好難食 同普通西餅舖蛋糕上面既朱古力牌差唔多味😖😖小熊要咗 Earl Grey Citrus $48係Twinings London strand Earl Grey 同一般Twining Earl Grey 唔同 由花香變Citrus香 唔係太濃 更容易接受😄😄Take away Cup & Sleeve就印有 Logo堂食就有Westwood系列茶具 😍😍下次再去飲過(Tea姐)
小豬order左個朱古力雪糕(淋朱古力醬) $50
可以揀焦糖醬或者朱古力醬
最意想不到係會有一塊朱古力牌加喺面😍😍😍
成個雪糕高貴晒
小熊要咗 Earl Grey Citrus $48
堂食就有Westwood系列茶具 😍😍
下次再去飲過(Tea姐)