由AK、 Jer 同肥仔合開,門口擺滿佢哋嘅應援物。本身以為得個名,點知當晚點左既串燒全部都好好味!•͈౿•͈𓊯晚市每位送腐皮雞湯,聽聞由日本師傅主理,食材亦係來自日本,環境舒適,可以慢慢坐。𖠁燒雞翼 - 雞皮非常薄,繼紅磡「竹」之後,暫時覺得最好食嘅燒雞翼𖠁月見燒雞肉棒 - 每次去串燒店必食,咬到裏面嘅雞軟骨𖠁豚肉蘋果串 - 蘋果香甜,保留爽口感,剛好中和豚肉既膩𖠁燒帆立貝-雖然唔大粒,但味道調配得好好𖠁燒安格斯牛小排 - 肥膏分佈均勻,燒到medium好juicy,充滿油脂焦香味𖠁燒飯團 - 以為無餡好dry, 原來係有味飯,外脆內軟,唔會好黏𖠁九龍球 𓏍-賣相已經好吸晴,食落好fresh,雖然只係生果大菜糕餐牌仲有其他菜式,下次要試埋卷物同玉子燒。🔖Book位要落deposit,可能太多人放飛機。

𖠁月見燒雞肉棒 - 每次去串燒店必食,咬到裏面嘅雞軟骨
𖠁豚肉蘋果串 - 蘋果香甜,保留爽口感,剛好中和豚肉既膩

𖠁燒帆立貝-雖然唔大粒,但味道調配得好好

餐牌仲有其他菜式,下次要試埋卷物同玉子燒。

🔖Book位要落deposit,可能太多人放飛機。

• 九龍球
  • 豚肉蘋果串