2019-04-27 48 views
呢個pancake係日本超級Hit, 成日都會喺Instagram見到佢,知道香港都開咗分店不過一路都冇時間去食。前幾日lunch約埋朋友一齊去食。Pancake有甜同鹹揀,建議如果同兩個朋友一齊去食嘅話可以揀一個甜一個鹹。我就揀咗石板街甜嘅pancake,Pancake上面同埋側邊都有啲水果配搭,變咗食落唔會太膩,有層白色同埋黃色嘅cream,唔係太食得出有咩分別不過好彩唔太甜。不過有少少失望嘅係佢哋嘅pancake做得唔夠鬆軟,雖然味道係唔差不過如果鬆軟少少就好啦。下次會選擇試吓鹹嘅,溫馨提示如果係女仔嘅話建議兩個人食一個甜嘅pancake好辣都好飽食唔晒。價錢來講都可以接受唔太貴。