2024-08-27 479 views
驟眼睇餐廳名以為係食中菜~ 原來係一間好靚既CAFE!!終於等到有間cafe開喺粉嶺中心❤️由天橋進入商場便見到 非常方便易找! 木系小清新 開揚既設計 令人耳目一新!⭐招牌煙肉芝士牛肉漢堡 (+$28要多一塊自家牛肉餅) 小店人氣之選 好吸引 即時Order 一個Burgar 試下! Size都幾大! 自家牛肉餅都好夠份量!!牛味濃 肉質Juicy又吾會覺得混入左好多肥膏!麵包鬆軟 加入煙肉蔬菜、芝士醬汁 真係好食又邪惡!⭐卡邦尼意粉 意粉拿捏得剛好 保持了彈牙 配料有煙肉、蘑菇、芝士夠豐富 忌廉相當柔滑!⭐香脆小食拼盤 拼盤有雞鎚、蝦多士、魷魚圈 各2件,炸至金黃色脆卜卜! 我最鐘意個雞鎚 外脆但入面保持肉汁! ⭐柚子咖啡湯力 – 味道好驚喜! 我都係第一次飲呢種Fruity味既咖啡! 推介!⭐龍鳳可樂 – 檸檬 + 鹹檸七 合併可樂! 非…常…爽! 大推!下次黎要試下呢個二人餐,非常抵食!!❣️❣️

由天橋進入商場便見到 非常方便易找!
木系小清新 開揚既設計 令人耳目一新!

⭐招牌煙肉芝士牛肉漢堡 (+$28要多一塊自家牛肉餅)
麵包鬆軟 加入煙肉蔬菜、芝士醬汁 真係好食又邪惡!

⭐卡邦尼意粉

⭐香脆小食拼盤
拼盤有雞鎚、蝦多士、魷魚圈 各2件,炸至金黃色脆卜卜!
我最鐘意個雞鎚 外脆但入面保持肉汁!

下次黎要試下呢個二人餐,非常抵食!!❣️❣️
2024-08-26
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)