2024-11-02 6191 views
聽講好出名,所以入嚟試吓。望落個點心紙,好多嘢都幾吸引。款式唔算多,斷估係每樣都會做得好精。遞咗張點心紙俾職員之後,三個字之後先入機比單我哋,咁我當佢好多人好忙啦,我哋都唔趕時間。1. 鴛鴦臘腸卷:普,冇乜特別,純粹冇食過,所以叫嚟試吓。同大家樂大快活啲臘腸差唔多,但係佢收我$53,大跌眼鏡。2. 奶皇包:味道正常,口感一般。包皮來略嫌厚,第一啖以為自己食緊饅頭,有成寸都係包,唐記個包都好食過佢。個餡有啲沙沙地,都叫做識流心。蛋黃味唔重,奶味都唔岀,唔會大家搶戲,因為都唔香。3. 金沙豆腐:渣。你炸到皮肉分離俾我,個皮咁厚都包唔實個豆腐,咁你想點?仲要冇鹹蛋黃味。墊底成啖油,都唔知係你揸得唔夠乾爽,定係咩。4. 千層糕:普,個樣黃色白色咁係幾吸引,但食落去就完全唔係嗰回事。都係嗰個問題,鹹蛋黃冇鹹蛋黃味,我當你係糕點想整甜啲啦,但係又唔甜喎,一咬落去碎開晒。中間仲有紅豆綠豆,我個人係幾唔鍾意,影響口感,又唔係特別有味,有1秒以為係老鼠屎。5. 蝦餃:正常,係佢最正常嗰樣嘢。6.辣椒又幾好。
聽講好出名,所以入嚟試吓。
5. 蝦餃:正常,係佢最正常嗰樣嘢。
6.辣椒又幾好。