今日要介紹嘅係呼叫聲很高,排哂長龍,成日賣哂嘅吉列和牛三文治🥩🥪其實真係有少少失望,食物未如我期望之中咁好食🥺小編同友人早早六點到🕕驚死賣哂咁😂終於食到到期待之久嘅日本fushion菜😆環境感覺高尚舒服🤓1️⃣ 和牛三文治Wagyu Zabuton Katsu Sando $218這是招牌菜之一🤤亦係隱藏餐單😂係一般餐牌上面見唔到🤣要同侍應講先有🤫每日限量供應,賣哂就冇架啦😫身為外貌協會嘅我見到呢個和牛三文治真係’嘩‘咗一聲😂見到和牛有輕輕炸過,油花分佈平均🥩真係好吸引😍點知咬落去嗰下,真係有啲懷疑人生,塊和牛韌到我咬左好耐先咬得開🤯仲要我要叫左兩份,兩份都係咁😫真係好失望媽咪😟2️⃣Crispy caramel butter corn $88栗米表面塗上焦糖🌽烤過後更為香脆可口😋鐘意食栗米嘅我覺得這碟菜式加上牛油香真係幾惹味嘅,可一嘗滋味🤤