〰️期間限定!夏日激辛挑戰牛舌拉麵〰️麵屋武藏最近出咗新款拉麵,激辛牛舌拉麵/沾麵,寫明夏日爆辛挑戰咁,我就去挑戰下🤣🔸激辛牛舌拉麵(爆激1辛)💲108跟餐💲138有特飲同小食辛味豚耳一份,不過太多野食又對特飲冇興趣,我淨係單點咗拉麵辣度佢分咗爆激1辛、2辛、3辛,3辛係最辣,我呢啲廢J當然係叫1辛試吓咩料先😂嚟到第一啖飲湯,果然真係好辣🤣之後食成碗我都冇飲過湯喇,淨係飲咗幾杯凍水🔥但個辣味係幾好食嘅,又香又麻好過癮,牛舌係厚切唔係薄片,比我想像中煮得好冧,幾好食👍🏻🔸赤武骨豚角煮拉麵 💲80男友零新意揀返Menu本身有嘅赤武骨拉麵,肉揀咗豚角煮。赤武骨湯底唔係好辣,鐘意食辣嘅可以另外再加餐廳有嘅辣椒油,肉都係煮得好冧唔難咬,肥瘦分布平均唔會膩🔸武藏煎餃子💲38非常熱,咬開有肉汁值得讚但係皮煎得唔脆,仲癡住隔離嗰隻一夾就扯爛哂啲皮🥲🔸武藏炸雞💲42皮脆但係唔熱,炸雞嚟講唔熱都冇咩好再講落去服務質素: 🌕🌕🌕🌑🌑回頭率: 🌕🌕🌕🌑🌑
〰️期間限定!夏日激辛挑戰牛舌拉麵〰️

激辛牛舌拉麵

🔸激辛牛舌拉麵(爆激1辛)💲108
赤武骨

🔸赤武骨豚角煮拉麵 💲80
煎餃子

🔸武藏煎餃子💲38
非常熱,咬開有肉汁值得讚
但係皮煎得唔脆,仲癡住隔離嗰隻一夾就扯爛哂啲皮🥲
炸雞

🔸武藏炸雞💲42
皮脆但係唔熱,炸雞嚟講唔熱都冇咩好再講落去

服務質素: 🌕🌕🌕🌑🌑
回頭率: 🌕🌕🌕🌑🌑