我知道係我衰明知道劣計如潮 卻走左入去試因為附近兩間台灣野都好難食 而我真係好鍾意食台灣菜 於是心諗開張都兩個月多 應該改善不少嘅心態 入咗去試!滷肉台灣小香腸飯飯唔係用珍珠米好扣分 香腸冇甜味冇香味 隻滷蛋先至係嬲 我咁多年人未食過一間係唔新鮮 係果啲真空包裝嘅滷蛋!唔熱扁身冇滷水味😅鹽酥雞肉燥拌麵鹽酥雞真係唔知炸左幾耐 雞唔嫩 炸皮唔脆 同炸麵粉差唔多 感覺係買急凍炸雞再烘熱肉燥d肉都好得意下 唔係免治肉碎咁 好似啲肉鬆渣咁嘅 個汁係ok 但我expect 係台灣手工麵 佢嘅麵係偏淋 冇咬口 好滑身嘅😅最後講埋杯抹茶奶!我的天🤦🏻‍♀️佢係一杯綠色嘅茉莉茶🥲另一杯四季春奶茶 係杯衰過好立克嘅奶水🙈除咗裝修環境好坐 間野食物質素真係零誠意喎👋🏻👋🏻
我知道係我衰
明知道劣計如潮 卻走左入去試