收藏好耐 終於黎到呢間人氣小店 店員好nice 食物質素都好好以簡約木材做主題 舖頭比較細間一啲 但坐門口位一樣好有feel₍ᐢ.ˬ.ᐢ₎ 好多座位都可以移動架✦ 丹麥寶貝班戟配糖煮雜莓ᴅᴜᴛᴄʜ ʙᴀʙʏ ᴘᴀɴᴄᴀᴋᴇ ᴡɪᴛʜ ᴍɪxᴇᴅ ʙᴇʀʀɪᴇs ᴄᴏᴍᴘᴏᴛᴇ ・῾ ᵎ 🥨 ✿🧂𖥉 🍒·˚好有驚喜! Pancake夠熱邊位仲脆身 雜莓份量夠 又唔會過酸 賣相仲要幾靚仔下(。˃ ᵕ ˂ )b✦ ᴅɪʀᴛʏ 🪟 𓐄 🥛🥛◌賣相漸層幾好 閨蜜話味道好有層次喔 絕對係杯好飲既dirty✦ ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ ꙳.🐄 🍵 യ🥛•₊˚ 非常濃郁既抹茶奶啊 可以選擇落唔落糖 個人覺得落番會好啲 如果唔係可能會略顯太重味 視乎個人口味喇

✦ ᴅɪʀᴛʏ 🪟 𓐄 🥛🥛◌

✦ ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ ꙳.🐄 🍵 യ🥛•₊˚
$80 (Lunch)