(Non-member)
2006-09-02 13 views
  我同女朋友2個去到坐低已經有4 -5 台自由行, o個度先自助打邊爐要自己出去拎,冇得order既, 我出到去想拎野食啦, 點知d 野食勁少, 得d corns, 豬紅, 腸,菜,豆腐, 同埋空碟. d 肥牛一出,所有人就要沖出去搶!! 所謂既d 自由行仲成碟成碟咁拎!! 完全冇機會食到.我只係拎左少少金菇,豬紅同菜黎食,我女朋友只係食左2碗豆腐花. 勁慘. 等到d 自由行走左之後,以為會好d 啦,點知一樣冇咩改善.一有d 新既菜拎出黎,d人就即刻沖出去, 情況慘不忍睹. 好似去左非洲冇野食既地方咁.山根,魚蛋冇, 肥牛(要出去搶),咩丸都冇, 肉就更加唔使講!如果自問搶食好叻,唔搶唔開心的話就一定要去幸福樓感受一下!ps: 食完仲肚痛左成晚!

如果自問搶食好叻,唔搶唔開心的話就一定要去幸福樓感受一下!

ps: 食完仲肚痛左成晚!