黑松露醬雜菌意粉🍝好夠黑松露味。。仲有好多菇tim。。。中意食菇菌類既就爽啦!光復胡椒雞扒+薯菜🍗睇個名就知。。正啦!個塊雞扒好滑。。塊皮係勁脆。。!薯菜本身配角無咩好講,但係依個個薯菜太有誠意。。做左驚喜位!沙樂美蜜桃燒豬柳+薯菜🥩豬柳好厚。。好軟。。一切落去個顏色勁靚。。有D熟左既蘋果片。。應該係煮汁(🐷+🍎=friends)。。片蘋果好好味😋😋個set有送飲品同湯。。都好高質素!Book左13:30入去。。原來14:00下午茶有85折。。我唔知啦。。食完先見到。。不過無所謂啦。。黃店呀媽!埋單先知。。依間咁有良心既黃店計我下午茶。。俾左85折我。。太感動啦!我決定揾日黎食dinner!
黑松露醬雜菌意粉🍝

光復胡椒雞扒+薯菜🍗

沙樂美蜜桃燒豬柳+薯菜🥩
個set有送飲品同湯。。都好高質素!

我決定揾日黎食dinner!
光復胡椒雞扒+薯菜
2020-09-18
$50 (Lunch)
光復胡椒雞扒+薯菜