2023-03-01 2480 views
伏伏伏。。。。食物差唔多講,服務態度更是從未見過。慶祝朋友喜奪佳績,我哋一行14人book咗呢間餐廳,book 枱時已問過可唔可以14人一張枱?答可以至book.。點知來到只係俾張細枱?坐10個人已經好迫,同當值經理溝通問可否換枱,淨係答,得呢張已係最大張(🫣🫣其實之前跟公司同事來過兩次都有更大張枱至推介俾朋友)。多一句都冇,我哋不同朋友都陸續反映同一問題,都得唔到回應。去到上菜時更谷鬼氣,因人多叫得餸多,全部同一時間上,張枱擺唔落都繼續上,張枱細到只可以擺6-7個菜,不斷催我哋快食換其他菜,全部餸擺係一邊等我哋食完一碟就換一碟,啲餸完全凍,糖醋麵煎得一面又凍到冧晒。。。。而侍應隔兩三分鐘就催我哋換其他餸上。。。。當時係7點幾,啲員工好似急急腳想收工催人食。。。。替餐廳老闆慘,請班咁嘅員工,點會有回頭客?間餐廳要如何維持下去?
伏伏伏。。。。
食物差唔多講,服務態度更是從未見過。
2023-03-01
Type of Meal