有晚去屯門食飯,見到間和民咁多人等位,就入咗去試下,入去叫咗個4人餐,八百幾但都幾多野食,一開始唔覺得伏,個前菜同個沙津都ok嘅,到個刺身開始覺得難食,d三文魚食落有d怪,d蝦仲衰,食落口好淋好腥,係d帶子同吞拿魚好少少,之後上咗兩隻雞脾,一隻燒一隻炸,但兩樣完全唔值,燒個隻同普通快餐店個d差唔多,食炸個隻不如去茶記食生炸彈脾仲好食,個軟殼蟹壽司都唔係咩黎,都唔似軟殼蟹,仲要淋嘅,最係上咗個鍋,海洋鍋嚟,睇個樣以為終於有d好食d嘅,個湯勁咸勁重胡椒味,d海鮮都係腥腥地。諗住嬲嬲地食完就算,但係唔知係唔係d刺身唔新鮮定咩,個晚返到屋企屙咗兩三次。下次真係請都唔再去,又貴又唔抵又難食
下次真係請都唔再去,又貴又唔抵又難食
2018-05-20
Type of Meal