2022-02-11 128 views
🍫 朱古力gelato + 70%黑朱古力雞蛋仔 $56身為一底雞蛋仔呢個價錢真係幾貴😂不過呢個combination我由佢係天后開鋪果陣bookmark到依加點都要試試佢先心息!Gelato堅係做到gelato果種有啲張力嘅口感🤣朱古力味好濃好濃又唔會太甜,一入口確實有驚艷到,唔會expect係旺中可以食到咁高質嘅意式雪糕😂雞蛋仔岩岩整起熱辣辣外脆內軟,就算配上70%黑朱古力都唔會太苦。男朋友身為非朱古力lover,黑朱古力更加係hater😆本來話預佢唔會食得多點知最後都食左差唔多一半🤣👏🏻不過加左雪糕食到底雞蛋仔會淋左,個人覺得都ok嘅溝埋雪糕濃濃朱古力味搭夠依然食到lamlam脷😋-總結:朱古力lover must try呢個組合😍下次會想試下原味+流心蜂蜜/其他味+麻糬😆🧡
🍫 朱古力gelato + 70%黑朱古力雞蛋仔 $56

朱古力gelato + 70%黑朱古力雞蛋仔