2023-10-30
我搵到火炭既相馬日式火鍋👁️🗨️就係見到佢舖頭賣相好掂👁️🗨️成日都咁多人排隊👁️🗨️再望到佢既放題好多野食👁️🗨️仲有指定既食物👁️🗨️然後仲有勁多可以係出面拎👁️🗨️一個價錢已可以食到一餐👁️🗨️仲要係任食👁️🗨️所以我地幾個人👁️🗨️真係唔洗驚唔岩食👁️🗨️呢度既環境真係好正👁️🗨️等位之後就入得✔️🔘大閘蟹放題🔘最近成日都有朋友話今年既大閘蟹好食👁️🗨️終於有機會可以食到啦👁️🗨️如朋友中所講真係好好食👁️🗨️不論係蟹肉定蟹膏都一樣咁豐富👁️🗨️好幾隻都係蟹黃特別多👁️🗨️食得好滿足🔘海鮮🔘食海鮮既話最好係度食👁️🗨️因為夠新鮮👁️🗨️同埋好方便👁️🗨️只係用蒸既方式👁️🗨️之後就食得👁️🗨️海鮮既鮮味仍然係度,蝦好新鮮👁️🗨️蟶子亦都好爽口👁️🗨️鮑魚都好肥美👁️🗨️用來打邊爐同樣唔錯🔘美國特選牛肩胛🔘呢種牛肉真係好靚👁️🗨️無錯呀係好食到瘋狂地落單,我地就係食呢一隻牛肩胛👁️🗨️好食到係咁追加
最近成日都有朋友話今年既大閘蟹好食👁️🗨️終於有機會可以食到啦👁️🗨️如朋友中所講真係好好食👁️🗨️不論係蟹肉定蟹膏都一樣咁豐富👁️🗨️好幾隻都係蟹黃特別多👁️🗨️食得好滿足 🔘海鮮🔘
食海鮮既話最好係度食👁️🗨️因為夠新鮮👁️🗨️同埋好方便👁️🗨️只係用蒸既方式👁️🗨️之後就食得👁️🗨️海鮮既鮮味仍然係度,蝦好新鮮👁️🗨️蟶子亦都好爽口👁️🗨️鮑魚都好肥美👁️🗨️用來打邊爐同樣唔錯 🔘美國特選牛肩胛🔘