2024-09-29
雖然住山區既我,冇幸係裕民坊𝐘𝐌²到涼住冷氣等車🫣但我知道依到有唔少野食🍽,所以臨返屋企前上黎行左個圈😂最後買左𝟐個東南亞風味既外賣🥡~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪皇牌黃薑飯 (每日限量供應𝟏𝟓份❣️)依款一次可以試到𝟐個餸🤗巴東牛肉 : 煮得夠淋🐃椰汁雞 : 椰汁唔會好膩,撈飯一流🐓香茅黃薑飯💛夠乾身,面頭配料仲有 : 雞蛋🥚 • 焗椰絲🥥 • 青瓜片🥒.▪鮮蝦炒辣肉碎撈檬 𝟐大隻帶殼既鮮蝦🦐,下底有大量肉碎🐖。檬粉份量都唔少,個汁唔會好辣,都幾開胃😜仲有炸乾蔥 • 青瓜🥒 • 花生碎🥜 • 芫荽...配料。.▪椰香鮮奶咖啡到手時係漸層嫁,飲落滑滑 • 椰香味幾出🧉.▪香桃乳酪奶昔雖然望落去好似細個成日飲芒椰奶西😂其實佢係香桃乳酪,質地𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🤍.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺𝟏𝟒:𝟑𝟎 - 𝟏𝟖:𝟎𝟎 有惹味小食𝐌𝐞𝐧𝐮供應 (雞肉串 • 蝦多士 • 卷餅 • 無骨鳳爪...)🔺另有沙冰甜品🍧 • 包裝蝦片🦐零食~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~
▪皇牌黃薑飯 (每日限量供應𝟏𝟓份❣️)
依款一次可以試到𝟐個餸🤗
巴東牛肉 : 煮得夠淋🐃
椰汁雞 : 椰汁唔會好膩,撈飯一流🐓
▪鮮蝦炒辣肉碎撈檬
仲有炸乾蔥 • 青瓜🥒 • 花生碎🥜 • 芫荽...配料。
▪椰香鮮奶咖啡
到手時係漸層嫁,飲落滑滑 • 椰香味幾出🧉
▪香桃乳酪奶昔
雖然望落去好似細個成日飲芒椰奶西😂
其實佢係香桃乳酪,質地𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🤍
🔺另有沙冰甜品🍧 • 包裝蝦片🦐零食