2024-06-23 73 views
叫咗佢哋嘅lunch set $560又有主食,又有甜品。玫瑰醬芫茜大蝦蛋包飯呢個蛋包飯,果然係餐廳經典,鬆軟的炒蛋捲包裹著美味的炒飯,上面放著用鮮亮的玫瑰色醬汁炒的多汁大蝦。米飯中竟然融入左新鮮香菜的芬芳,創造出和諧的味道,而玫瑰醬則為整道菜帶黎微妙的甜味和豐富感。。墨汁大蝦魚籽意粉尼道麵食真係非常出色,以絲滑的黑色魷魚墨麵條為特色,包裹住美味嘅醬汁。義大利麵中間係juicy嘅大蝦,魷魚墨賦予左醬汁濃陏嘅鮮味同微妙的海洋風味。。炸雞拼盤炸雞組合提供了一系列誘人的口味!金黃的炸雞塊經過精心烹調,外皮酥脆,肉質多汁嫩滑。我哋揀咗三款味道——濃鬱的橘子蜂蜜、美味的起司和焦糖洋蔥。每種口味都有其獨特的風味,橘子的fresh、令人愉悅的奶酪,以及洋蔥的甜鹹平衡。這款炸雞拼盤可在一頓令人滿意的餐食中滿足不同的口味偏好。。小甘筍芝士蛋糕尼款胡蘿蔔起司蛋糕將新鮮胡蘿蔔的天然甜味與奶油起司的柔滑口感結合在一起。奶油乳酪增添左清新同輕盈嘅對比,平衡左胡蘿蔔的甜味。每一啖都係和諧融合嘅享受。。mocha溫暖的夏日,冰摩卡咖啡係一種令人愉悅的享受。濃鬱的咖啡風味和柔滑的巧克力之間取得了完美的平衡,並且甜度恰
叫咗佢哋嘅lunch set $560又有主食,又有甜品

。玫瑰醬芫茜大蝦蛋包飯

。墨汁大蝦魚籽意粉

炸雞拼盤

。小甘筍芝士蛋糕

。mocha
溫暖的夏日,冰摩卡咖啡係一種令人愉悅的享受。濃鬱的咖啡風味和柔滑的巧克力之間取得了完美的平衡,並且甜度恰到好處。濃縮咖啡萃取得很啱啱好,提供了濃厚但不過分搶鏡的咖啡因味道,而巧克力糖漿則無縫混合,創造出奶油般絲滑嘅口感。

。raspberry soda
最讓我印象深刻嘅係蘇打水充滿活力、寶石般的顏色。佢望落同飲起黎一樣令人非常之有活力,到處都可見覆盆子種子的小斑點。碳酸化很活躍,但並不強烈,提供了清脆、清爽refreshing既口感!